Wie ben ik?

De drijvende kracht achter JP Project Service is John de Poorter. Na het behalen van mijn diploma MBO-Bouwkunde heb ik 2006 het bedrijf JP Project Service opgericht. Waar ik startte met kleine werkzaamheden in mijn kennissenkring groeide JP Project Service snel en in 2008 heb ik intrek genomen in een werkplaats waar we met een aantal collega ZZP-ers elkaar versterken.
In deze werkplaats kan ik houten kozijnen, ramen en deuren maken en ook houtskeletbouwwanden voor bijvoorbeeld aanbouwen voorbereiden.
Mijn kennis en ervaring beperken zich echter niet tot alleen het werken met hout. Ook (bijna) alles wat te pas komt bij renovatie en het plaatsen van aanbouwen heb ik mezelf ondertussen eigen gemaakt. En voor echt specialistische zaken zoals loodgieterswerk, stucen en tegelen heb ik inmiddels een groot netwerk waar ik op kan terugvallen.
Maar ook voor relatief kleine klussen zoals een lekkende afvoer, afgewaaide dakpannen, het aftimmeren van de afvoer van een afzuigkap of het ophangen van een kapstok of planken kunt u me altijd benaderen.